Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • fre
  24
  nov
  2017

  Skivrelease/Konsert

  Fredag kl. 20.00

  söderom
  CARINA HERNVALD heter den Stockolmsfödda sångerskan och sångpedagogen som nu är aktuell med albumet “Söder om himlen”. Detta som en “Grand Final” på en fantastisk upptäckarvandring i den latinamerikanska vistradi- tionen.
  De senaste åren, under namnet “Söder om himlen” har Carina Hernvald och musikproducenten Pablo Donaldo arbetat på att få Latinamerika och Sverige närmare varandra med musiken och lyriken som hjälp. Research, jamsessions och konserter har varit en del av vardagen i ett försök att utöka fokus på den latinamerikanska kontinentens kultur och musiktradition.
  ”Söder om himlen” är en personlig samling av latinamerikanska sånger omsorgsfullt översatta till svenska med unika arrangemang av Pablo Donaldo.

  ENSEMBLEN

  Carina Hernvald-Sång, slagverk och melodica.
  Pablo Donaldo-Gitarrer, keyboards, sång och slagverk.
  Francisco Riquelme-Gitarrer, sång och slagverk.
  Julian Vigil-Gitarrer och slagverk
  Patrik Pérez-Slagverk och flöjter mm.

  Biljettpris: 150:- (studerande, arbetslös, pensionär 100:- )​​ Ungdom under 18 år 50:-