Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • mån
  12
  jun
  2017

  FRÖ LIVE

  Måndag kl. 19.00

  image001
  Konsert med Östersundsartisten FRÖ med band
  "FRÖ's single “Shout!” has both the beauty of the ephemeral and the strength of a battle. In the song, FRÖ‘s crystalline voice flares up like a small flame in the wind." - HighClouds.
  FRÖ är en artist med dynamiken och låtarna i fokus. Det nakna berättandet bärs av en trygg röst och en säker scenpersonlighet. Hon är född och uppvuxen i fjälltrakterna i Jämtland men bor och verkar i Stockholm sedan fyra år.
  Måndagen den 12:e juni intar FRÖ scenen på TeaterStudio Lederman för en konsert med fullt band och vi kan vänta oss en kväll fylld av både mäktig och skör musik, en ärlig röst och total närvaro.
  Tillsammans med sitt band spelar hon sin nyligen släppta musik, men också låtar som ännu inte är utgivna och som aldrig tidigare spelats.
  Kom och dela kvällen med oss!
  På scenen:
  Max Hällström - klaviatur
  Jessica Tjörnmark - bas
  Andreas Brännstam - gitarr
  Johan Sundvall - trummor
  Erik Hammarberg - blås

  Biljettpris: 120:- (studerande: 100:-)