Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • lör
  29
  apr
  2017

  Tankeväckarklocka.

  Lördag kl. 19.00

  Skärmavbild 2017-04-16 kl. 14.10.22

  I dessa tider av oförnuft…

  En afton om den bildskapande människan och de stora frågorna. Hur hittar jag vägen? Hur förstår jag världen? Kom till teaterns upplysta rum och en föreställning om vetenskap, konst, humor och musik.

  Gunnar Olsson, professor emeritus i kulturgeografi, en av Sveriges internationellt sett mest namnkunniga filosofer, tar oss med på en resa i det kartografiska tänkandet http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/420714?programid=793 . Och vid flygeln Carl-AxelDominique, en institution i sig själv inom klassisk och gränsöverskridande musik. På bas  Jan Bergnér, som spelat med alla de stora. Organisationskonsult Halvard Jenssen, också verksam inom musik och teater, trampar takten i de senaste managementvalserna.  Och Anders Linder dyker upp.

  Detta är den första föreställningen i en kommande serie på TeaterStudio Lederman om förnuftets nya former.

  Biljettpris 200:-