Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • mån
  12
  okt
  2015

  ROOM8

  Måndag 19.00

  ROOM8Niklas Barnö; Trumpet/Joakim Milder; Saxofoner/Alberto Pinton; Saxofoner, Klarinetter/Sven Berggren; Trombon/Håkan Goohde; Gitarr/Mattias Ståhl; Vibrafon/Filip Augustsson; Bas/Peter Danemo; Trummor.
  ROOM8 bjuder publiken på en egen mix av kluriga kompositioner och frispråkiga improvisationer. I Lira kan man läsa att ROOM8 tillfredställer lyssnarens estetiska sinne och samtidigt lämnar dörren öppen för mer ohämmade uttryck.
  Leif Carlsson i tidningen Kulturen tyckte att gruppens första CD ”Fresh Cut” lät som nogsamt arrangerad jazz med attityd och hårda knixiga isättningar av trummorna... ensemblespelet är oklanderligt och tätt.
  DIG Jazz stämmer in i lovsången De första minuterna på det inledande stycket Activation är också magnifika, med Alberto Pintons basklarinett snirklande över en monotont ödesmättad rytm och de Gil Evans-doftande fraser som möter upp.
  Jan Strand i OJ uttrycker att gruppen är en kul blandning av solister som borde få utvecklas under en turné landet runt. Så är inte fallet ännu men under jazzfestivalen kan man uppleva ROOM8 på Teaterstudio Lederman

  Biljettpris: 150:- (studerande och pensionär 75:-)