Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • mån
  12
  dec
  2016

  Det Uteblivna Samtalet

  Måndag kl. 18.00

  I början av augusti publicerade undertecknade m.fl. ett öppet brev (http://tinyurl.com/gmj9ala) i Dagens Samhälle. Ett upprop till försvar för ett demokratiskt samhälle och en sekulär stat. Detta följdes i början på september av en inbjudan till samtliga parti- och gruppledare i riksdagen om en hearing om dessa frågor. 3 av 8 partier svarade. 2 tackade nej. Ett parti tackade ja, men återkom aldrig. Inget svar alls från de övriga.
  I November skickades inbjudan igen med tillägget att hearingen förslagsvis kunde ske enskilt med var och en
  som ett scensamtal inför publik.Denna gång svarade 4 partier, samtliga tackade nej till att medverka. Och samtliga med hänvisning till fulltecknade kalendrar. Vilket är intressant då inget datum föreslagits.
  Om detta vill vi tala. Om svårigheterna att ha politiska samtal om viktiga frågor med ett format där väljare och deras främsta politiska företrädare kan mötas. Om vilka konsekvenser det får när en tystnadens kultur breder ut sig. Om rädsla som betydande aktör i samhället. Och om hur vi bryter denna destruktiva trend.
  Arrangörer:
  Magnus Norell (Forskare)
  Johan Westerholm (Redaktör)
  Panelen:
  Moderator: Willy Silberstein (Journalist)
  Lena Andersson (Författare)
  Magnus Norell (Forskare)
  Plus en pigg och aktiv publik!

  Biljettpris 100:- (betalas på plats)