Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • sön
  08
  jan
  2017
  sön
  22
  jan
  2017

  BLACK BAKER SUNDAYS

  Söndagar kl. 19.30

  bb-omslag-ts

  Med succen från december fortfarande ringande i öronen, kan vi med glädje och stolthet presentera konsertserien BLACK BAKER SUNDAYS!
  Dessa fantastiska musiker med sin smittande spelglädje återkommer varannan. Nu dessutom med gästartister och inbjudna konstnärer. Söndagen den 22/1 utställning av ädla material av Kristina Balermbas.
  BLACK BAKER presenterar nyskriven musik med texter av bl a Ferlin, Fröding, Boye, Martinsson, Rosén, Ester Sjöblom och Helmer Grundström.
  Från visa till jazz via tung akustisk blues och metal, ur klarapoeternas perspektiv.
  Kom ner i värmen till TeaterStudio Ledermans lilla scen och ta del av den musikaliska processen med denna orkester och deras gäster. Denna söndag gästas vi av träblåsarna Johannes Gammelgaard Lauritsen och Daniel Borgegård Älgå, som tillsammans med gästande konstnären Kristina Balermbas bildar en treenighet av upprymdhet och lycka!
  Mats Dimming - kontrabas
  Jan Liljekvist - gitarr, fiol
  Per Persson - trummor
  Mats Rosén - sång, percussion
  Sebastian Öström - gitarr

  Biljettpris 100:-