Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • mån
  29
  jun
  2015

  STOCKHOLM JAZZORCHESTRA ”TODAY”!

  Måndag 20.00

  The legacy!
  The SJO firar denna kväll ny musik på CD:n ”Today” samt 30 år av konserter och verksamhet. Bandet har spelat över hela världen i länder som Mexico, Argentina, Uruguay, Sydafrika, USA, England samt hela Norden. Vi har gjort 15 CD och en Vinyl (med Monica Z) och ett stort antal radiosändningar.
  De senaste 7 skivorna har varit med vår egen musik och bandets medlemmar som kompositörer och i vissa fall också som arrangörer. De flesta i bandet har varit med ett tag men vi har några nykomlingar. Sammansättningen i bandet styrs av hur musiken utvecklas och de röster som ska framföra den. Ikväll får ni höra på trumpeter: Fredrik Norén, Gustavo Bergalli, Tobias Wiklund, Nils Jansson. På tromboner: Peter Dahlgren, Bertil Strandberg, Kasperi Sarikoski, Anders Wiborg. På saxofoner: Johan Hörlén, Johan Christoffersson, Karl-Martin Almqvist, Robert Nordmark, Fredrik Lindborg. Trumset: Jukkis Uotila. Piano: Daniel Tilling. Kontrabas: Martin Sjöstedt. Gitarr: Ola Bengtsson.
  Ett stort tack till alla jazzmusiker som varit med i bandet genom åren och till Statens Kulturråd samt Brian Meese som stöttat oss och uppskattat vår gärning och vår musik. Efter konserten blir det mingel och möjlighet att träffa bandet.

  Biljettpris: 200:- inklusive ett exemplar av nya CD:n.
  Signerad om så önskas!