Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • fre
  23
  sep
  2016

  Eld och Passion

  Fredag 19:00

  image001

  En konsertföreställning med rytmer och toner av bland annat tango, flamenco och andalusiska sånger.
  Spansk och sydamerikansk musik på cello och piano. Vi söker det passionerade uttrycket i dansens rytmer och spelar musik i gränslandet mellan det klassiska och det folkliga.  Albeniz, Granados, De Falla och Piazolla, är en del av de kompositörer ni kommer att få uppleva!
  Kristin Malmborg  är utbildad cellist på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och diplomerad vid Frederic Chopin Akademin i Warszawa. Som frilansande cellist har hon spelat med flertalet av sveriges orkestrar såsom Svenska Kammarorkestern och Kungliga Filharmonin i Stockholm. Med olika kammarmusikgrupper har hon konserterat mest i Sverige, men även i Polen och England.  Senaste två åren har hon spelat med Anders Ekborg på hans turné Stilla Jul.
  Henrik Berg är utbildad och diplomerad pianist på Kungliga Musikhögskolan och Edsbergs Musikinstitut i Stockholm. Henrik är en flitigt engagerad kammarmusiker och har spelat på flera stora festivaler såsom Festspillene i Bergen, Musik vid Siljan och Gotland Chamber Music Festival. Han har också uppträtt som solist med flera orkestrar bland annat med Radiosymfonikerna med vilka han spelade sin diplomkonsert.
  Cello: Kristin Malmborg
  Piano: Henrik Berg

  Biljettpris:  180:- (studerande/pensionär 150:-) ungdom under 18 år 100:-