Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • ons
  18
  maj
  2016

  Anders Löfberg. Examens- och releasekonsert

  Onsdag 19.30

  Anders Löfberg foto-Petra Eriksson

  Anders Löfberg är en mångsidig multiinstrumentalist och riksspelman med rötterna i den småländska folkmusikmiljön. Han tar nu examen vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm med fiol och cello som huvudinstrument. Anders en trendsättande cellist, nyskapande kompositör, traditionsbärare på fiol och en uppskattad dansspelman. Rytm, puls och improvisation är ständigt återkommande moment i hans musik. På utbildningen var Anders med och bildade gruppen Nordic, ett av Sveriges bästa och mest uppskattade folkmusikband. Denna kväll bjuder Anders på solospel, duospel och triospel. Anders har dessutom release på sitt första soloalbum. Välkomna!
  Anders Löfberg - fioler, hardingfela, cello
  Pelle Björnlert - fiol
  Nordic:
  Anders Löfberg - cello
  Erik Rydvall - nyckelharpa
  Magnus Zetterlund - mandolin

  Biljettpris: 80:-
  Lärare och elever på KMH går in gratis men behöver boka biljett och säga att de går på KMH. Studentleg bör kunna uppvisas (examinatorer och vidtalat folk behöver inte boka biljett).

  Konserten är i två set med paus emellan och beräknas sluta ca 21.30