Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • sön
  22
  mar
  2020

  Dominika Depczyk – konsert med filmlåtar

  Söndag kl. 17.00

  FRAMFLYTTAT, NYTT DATUM KOMMER!

  Dominika med band litenEfter förra årets mycket uppskattade konsert med Dominika Depczyk hälsar vi välkomna till en ny. Den här gången blir det framför allt låtar av två giganter inom filmmusiken, Michel Legrand och Burt Bacharach. Dessutom några låtar skrivna gemensamt av Dominika Depczyk och kvällens kapellmästare Witold Robotycki.
  Dominika Depczyk är en sångerska med breda musikaliska intressen och en repertoar som rör sig kring genrer som smooth jazz och mainstreamjazz. Med sin spännande sångröst gör hon intressanta tolkningar av sångerna. Dominika Depczyk har examen i sång från musikgymnasiet i Warszawa. Hon har skrivit några sångtexter som hon framför på konserten. I många år har hon samarbetat med pianisten, kompositören och arrangören Witold Robotycki och basisten  Janusz Słotwiński.
  På scen:
  Dominika Depczyk – sång
  Witold Robotycki – piano
  Janusz Słotwiński – bas
  Tomas Brockland – gitarr
  Filip Kolasiński – saxofon
  Dessutom en särskild gäst från Polen:
  Stefan Błaszczyński – slagverk, flöjt
  Stefan Błaszczyński – Virtuos på flöjt och slagverk, medlem i gruppen Brathanki och kabarén Loch Camelot. Tidigare har han samarbetat med den legendariska Krakówkabarén Piwnica pod Baranami. Han är grundare och chef för Piwnica świętego Norberta i Kraków, en grupp som gör konserter med musik och poesi.
  Manus och regi: Dana Rechowicz
  Foto: Bogusław Rawiński
  Konserten arrangeras i samarbete med Polska institutet.
  Biljetter: 230 kr