Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • tis
  15
  mar
  2016

  FRÅN LIBANON TILL SVERIGE OCH TILL NYTT LIV I TEL-AVIV

  Tisdag 18.00

  PowerPoint-presentation

  Tisdag 15 mars 2016 kl. 18.00 har vi nöjet att välkomna er till Teaterstudio Lederman på en underbar kväll med paneldiskussion med deltagare från Sverige, Israel och den här gången även från Libanon!
  Möt Fabian Maamari, en kristen frilansfotograf, skådespelare och storbloggare med libanesisk ursprung som av nyfikenhet reste till Israel. På resans sista dag träffade han Avi Hai som är jude och homosexuell. Trots att de har olika religioner, och trots avstånden blev de kära i varandra. Idag har de flyttat ihop och bor i Tel Aviv. Du är varmt välkommen på mingel i Teaters vackra salong. Vi bjuder på läckra tilltugg och en spännande öppen diskussion.  Under kvällens gång uppträder artisten Nils Harning med levande musikunderhållning och en liten överraskning! Kvällen avslutas med den Oscars nominerade kortfilmen AYA.
  Välkommen den 15 mars kl. 18.00, adress: Gästrikegatan 13.
  OSA senast 13 mars 2016 till Udi Tzvieli, E-post: udi.tzvieli@gmail.com Eller telefon: 0702995540. Varmt Välkomna!