Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • tor
  23
  jan
  2020

  Magnus Mårtensson 

  Torsdag kl. 19.00

  Martensson porträtt - liten"Sveriges ende pianist som spelat på Broadway, Carnegie Hall och i FN-huset, och har samma initialer som
  Marilyn Monroe!"
  "Att få folk att skratta högt och samtidigt blända dem med musikalisk virtuositet var vad Magnus Mårtenssons gjorde med kvällens framträdande. Cabaret News, New York
  Möt konsertpianisten och komikern Magnus Mårtensson i en strålande ny föreställning som gjort succé i USA och Kanada. Han har uppträtt inför FN, på välkända komediklubben Carolines on Broadway, samt i amerikansk TV.
  Efter att ha varit verksam som dirigent och med hundratals konserter och flertalet CD-inspelningar bakom sig, råkade Magnus Mårtensson halka in på komikerbanan under en konsert i New York som råkade bli rolig. Efter detta har han på ett unikt sätt kombinerat gammal och ny pianomusik med komedi. Som entertainer har Magnus framträtt bl.a. i New York, Los Angeles, Las Vegas, Stockholm, Chicago, Mora, Boston, Ystad, Vancouver, San Francisco, Toronto, Minneapolis, samt Burträsk.
  Biljettpris 200:-
  MAESTROMARTENSSON.COM