Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till teater.lederman@tele2.se eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: teater.lederman@tele2.se
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • tis
  12
  Nov
  2019

  Anna Sahlene/Håkan Broström New Places Orch.

  Tisdag kl. 19.30 i storbandsserien Stockholm Big Band Community

  Anna Sahlene liten
  New Places Orchestra bildades 2010 och har sedan dess spelat på festivaler, konserthus och klubbar runt om i Sverige. Storbandet har samarbetat med en rad olika gästartister som t.ex. Viktoria Tolstoy, Rigmor Gustafsson, Ulf Wakenius, Ebbot, Sven Zetterberg, LaGaylia Frazier m. fl.
  I april gjorde bandet en bejublad konsert på jazzklubb Fasching med Viktoria Tolstoy och nu, den 12 nov, på Teater Lederman, ser vi fram emot att få spela ihop med fantastiska sångerskan Anna Sahlene. Anna har gjort allt ifrån medverkat i Eurovision Song Contest, medverkat i musikaler och lett körprojekt. De flesta känner inte till vilken otroligt bra jazz och soulsångerska hon är. Det får ni tillfälle att kolla in nu.
  På denna konsert kommer ni att få höra en del standardlåtar, en del blues och en del originalmusik av bandets ledare Håkan Broström.
  Biljetter 200 kr (Studenter 120 kr)