Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • ons
  02
  okt
  2019

  Sundbybergs Storband och Janne Jansson

  Onsdag kl. 19.30 i storbandsserien Stockholm Big Band Community

  ledermans191002Många som gillar storbandsmusik har med åren tagit sig ut till ”Sumpan” – the hometown of Sundbybergs Storband. Inte minst för att lyssna på några av de många Big Band Battles som Sundbybergsgänget arrangerat i ädel tävlan mot sina orkesterkollegor i Stockholm.
  Nu bjuder de huvudstaden på två avdelningar x 45 min laddade med svängiga arr skrivna av Jan Jansson som har repat Sundbybergs Storband i över tio år. Hans stora erfarenhet av leda och arrangera musik för storband är en fantastisk utmaning för bandet som till stora delar består av fritidsmusiker.
  Således bjuds det på ett välarrangerat smörgåsbord denna kväll. För sångnumren står Linda Rapp och Kenneth Staag.
  Janssons Frestelser känns som ett rättvisande epitet för det som kommer att dukas upp. Sinatraklassiker, helt nyskrivna tolkningar av gamla örhängen, och låtar du aldrig hört. De flesta sprungna ur Jan Janssons penna och framförda av ett entusiastiskt band i Ledermans sköna miljö.
  Om Jan Jansson:
  Född: 53. Arrangör, orkesterledare och trombonist.
  Spelat med: De flesta. 50 direktsända ”Notknäckar”-program med stor orkester och ca. 100 artister. Dessutom Sammy Davis J:r, Tommy Steele och andra internationella storheter.
  Repeterat: Åtminstone 50 olika storband. Lett många konserter med Hayati Kafe, Jan Malmsjö, Lill-Babs och andra solister.
  Sundbybergs Storband
  Saxofoner: Jan Sjunnesson, Palle Holtz, Thomas Johansson, Lennart Backman, Marianne Högberg
  Trumpeter: Magnus Hedenborg, Anders Malm, Bengt Andersson, Michael Brodin
  Tromboner: Mats Hermansson, Anders Stengårdh, Hans Backman, Tomas Hillerbrant
  Komp: Martin Eriksson, Kenneth Staag, Björn Olofsson
  Biljettepris 160:-