Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • mån
  16
  sep
  2019

  CAROLINE WATERS FINDING VENUS

  Måndag kl. 19.00
  LedermanEn jazzy kväll som inspirerar till känslor och skratt, öppnar hjärtan och skänker glädje
  "Detta er konst. Stor konst. Det er också en omsorgsfull, realistisk studie av hur olösta mysterier kan påverka ett människoliv. Hur släpper vi taget? Hur säger vi farväl när vi inte kan? Hur går vi vidare? Hur skrattar vi igen? Vi finner Venus." A.J. Llewellyn
  Finding Venus är skriven, arrangerad producerad, inspelad, mixad och framförd av norska Jazz entertainer och musikal skådespelare Caroline Waters på sång, piano, gitarr och percussion. Med sig på skivan har Caroline bl.a. super-bassist Abe Laboriel, Pinks stjärna-trummis Mark Schulman, Celine Dions cellist Irina Chirkova, Yellow Jackets sax och flöjt-virtuos Katisse Buckingham och Alanis Morissettes gitarrist Julian Coryell. Skivan, som är Carolines nionde, innehåller låtarna till en hjärtevärmande och spännande musikal om å finna tillbaka till sig själv och kärleken efter traumatiska upplevelser. Musikalen är baserat Carolines självbiografiska roman, som nu är tillgänglig för intresserade förlag. Den berättar historien om Carolines förvandlingsresa, efter en nära-döden olycka som medförde posttraumatisk minnesförlust, och hur hennes desperata sökande efter en saknad väninna, i en massmördares fotspår, ledde till en fantastisk upptäckt.
  Carolines dröm är att få denna musikalen producerat på Broadway och som spelfilm. Men i första omgången blir det alltså vinylreleaseturné med Caroline Waters och den fantastiska cellovirtuosen Ruti Celli i Norge, Sverige och England i augusti och september. I oktober, november och december går turnén vidare till USA och Canada.
  Caroline Waters - sång, piano, gitarr, hardingfiol
  Ruti Celli - cello, sång
  Skivbolag
  Redhead Records redheadrecords.com
  Releasekonsert
  Biljettpris: 250:- (studerande/pensionär 200:-)
  Skivan säljs till specialpris under kvällen.
  .