Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • tis
  15
  okt
  2019

  Carefree Big Band och Anders Bergcrantz

  Tisdag kl. 19.30 även en del i storbandsserien Stockholm Big Band Community.

  Anders-BergcrantzDen mångfaldigt prisbelönte trumpetaren Anders Bergcrantz besöker Stockholm för en konsert med Carefree Big Band
  Anders Bergcrantz är allmänt ansedd som en av de främsta utövarna av sitt instrument. Han har framträtt som solist och kompositör under många tiotal år och har konserterat och spelat in med en lång rad artister och ensembler, som exempelvis Dave Liebman, Billy Harper, Victor Lewis, Billy Hart, Richie Beirach, Monica Zetterlund, Stockholms Filharmoniska Orkester, Norrlandsoperans orkester, Bill Evans, Hubert Laws, Adam Nussbaum, McCoy Tyner och Michael Brecker. Vid konserten med Carefree Big Band kommer en rad av Anders fina kompositioner att framföras tillsammans med annan spännande musik för det modernare storbandet. Carefree Big Band under ledning av Dan Tillberg är ett återkommande band på Teaterstudio Lederman och har gjort såväl egna konserter där som konserter tillsammans med t. ex. Peter Asplund, Isabella Lundgren, Hayati Kafe och Babben Larsson.
  Lineup:
  Anders Bergcrantz - trumpet
  Dan Tillberg - altsax,sopransax,flöjt
  Thomas Engström - altsax,klarinett
  Erik Iwarsson - tenorsax,sopransax,klarinett
  Anders Bengtsson - tenorsax
  Bo Edbom - barytonsax
  Stefan Sjöström - trumpet,flygelhorn
  Anette Eriksson - trumpet,flygelhorn
  Stefan Andersson - trumpet,flygelhorn
  Pär Leander - trumpet,flygelhorn
  Magnus Mellerby - trombon
  Ulf Daneklev - trombon
  Krister Fröjd - trombon
  Mats Nordin - bastrombon
  Björn Melin - gitarr
  Arne Tengstrand - piano
  Samuel Tillberg - bas
  Stefan Palmfjord - trummor
  Biljettpris 150:-