Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • fre
  06
  sep
  2019

  VAR BLEV NI AV? eller EN SVENSK HUND HAR INGA RÄNDER

  fredag kl. 19:00
  Hund kvadratiskEn musikföreställning med svenska ord av HasseåTage.
  Vi skrattar fortfarande! Det raljanta och briljanta i HasseåTages alster kittlar oss ännu! Varför? Ãr inte humor en färskvara? Jo, kanske. Men i Svenska Ords humoresker finns något mer. En värme, en tilltro och en idé om världen. Och när vi ser oss omkring så känner vi igen oss. Världen är sig ännu lik. Endast värmen och tilltron är borta.
  Men så kan vi inte ha det! Låt oss släppa in värmen i vår tid! Låt Lindeman tala! Leve den enkla vänligheten, den redbara ståndpunkten och den snuskiga limericken! I en kavalkad av glittrande sångnummer ger vi nytt liv åt HasseåTages muntrationer! En konsert. En föreställning. En show!
  Utifrån Svenska Ords klassiska revyer har vi åstadkommit något alldeles extra! En musikföreställning med åtta musiker på scenen, med nyskrivna arrangemang för sånggrupp och med nyskriven text, som ger ny kontext åt originaltexten! Så att HasseåTage Ãntligen kan återta sin rättmätiga plats, där de gör sig som allra bäst. Nämligen i samtiden!
  Så, mina damer och herrar, manegen är krattad, ridån är riggad och all rekvisita har rekvirerats! Återstår endast att luta sig tillbaka, och låta spelet börja!
  På scenen:
  Anna-Karin Westerlund - sång
  Lisa Björänge - sång
  Maria Holmström - sång
  Jakob Alm - sång
  Martin Åsander - sång, trumpet
  Gunnar Åkerhielm - piano
  Max Thornberg - bas
  Carl Ottosson - trummor
  Manus och arrangemang:
  Gunnar Åkerhielm
  Produktion och konstnärlig ledning:
  Anna-Karin Westerlund
  Gunnar Åkerhielm
  Entré: 200 kr