Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • mån
  03
  dec
  2018

  STRÅLAMOD

  Måndag kl. 19.00

  Ruth & Ragnhild - 2Foto: Debraj Das
  Vi har på grund av publiktrycket satt in en extra föreställning!
  Välkomna till en afton av magi! Kärleksministeriet presenterar Strålamod - en unik cabaret för själen med ordmagi, sång, musik, dans och teater av multiartisten Ruth Alice - tillika svensk mästare i improvisationspoesi.
  Med sig på scenen har hon de begåvade musikerna Ragnhild Maria Mao, Eric Reid, Hanna Lönnqvist och Kabara Kabamba som alla också har improvisation som specialitet. Med hjärta, humor, närvaro och fantasi bjuder de in till en resa genom dimensioner, där de delar sin skaparglädje och dröm om en harmonisk och förenad mänsklighet. Hör piano och gitarr möta både afrikanska trummor och underbar violin.
  Kom vi inte hit för att gemenskapa vår värld i samklang med jorden, vara underhållbara och dela våra inre skatter? Med det är inte alltid så lätt i dagens kaotiska värld. Hör om hur det är att ha Gud som terapeut, en terapeut som byter kön och blir en gudinna... Och om resan att hitta hem som en gränsbarn - hur kan vi känna våra rötter när vi växer upp på asfalt med ett pass och en mobil i hand hela tiden?
  Ruth Alice är teaterapan som trots en lovande journalistkarriär lämnade datorjobbet för att följa hjärtat. Ruth är veteran inom poetry slam och har på senare år tonsatt sin poesi eftersom själen hennes önskar sjunga sig genom livet. Hon trollbinder sin publik med sin närvaro, röst och fria tanke. Hon delar i Strålamod några av sina guldkorn av sång och poesi som hon vaskat fram under flera år av meditation och inre upptäckt. Hon vill få folk att lyfta på sina världsbilder och skåda under, känna själens närvaro och kärlek. "Jag jobbar på Underverket, där vi tror på mirakler."
  Välkommen att förtrollas av ordmagi, sångharmoni och livsenergi, en afton där vi lär oss att nua och uppleva minjuter! Som Ruth sjunger, "Alla har en gåva det vill jag lova, och när vi delar den då helar vi".
  Publikrespons 2017:
  "Du var helt magisk igår. Jag hade inga ord för jag blev så berörd på alla plan. Du får mig att skratta gråta, känna alla känslor som finns och du kanaliserar mänskligheten och planeten på ett sätt som ingen gör. Du är mer än unik. Ja, du är verkligen strålamod. För du vågar stråla inte bara för dig själv men för andra, för allt levande och dött, för det själsliga och kroppsliga. Du skapar konst för förändring och du är flera steg före."

  Kostnad för extraordinär kultur:
  Strålamodspris 300 kr "Jag vill stödja kulturarbetare"
  Ordinarie vuxna 250 kr
  Pensionär/studerande 170 kr
  Arbetslös/ungdom 120 kr - Passar från 10 år uppåt
  Biljetter kan köpas på förhand fram till två timmar innan show via Swish 123 150 98 68 (ange Strålamod och antal bljetter, vi noterar ditt namn och sedan kan du bara gå rakt in på teatern), eller bokas via mejl till teater.lederman@tele2.se och köpas ut kontant på plats