Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • mån
  24
  sep
  2018

  AKI TAKASE/HAN BENNINK och HELLO LOULI

  Måndag kl. 19.15

  aki HanHjärtligt välkomna till höstens första dubbelkonsert på Lupino Live, med två riktiga kanonbokningar. Vi är väldigt glada och stolta över att presentera det skivaktuella bandet Hello Louli och sedan en duo med två riktiga frijazzlegender Aki Taksae och Han Bennink.

  AKI TAKASE/HAN BENNINK (JP/NL). Aktiva snart ett halvt sekel och med en stor mängd skivor bakom sig, släppte duo 2013 den hyllade duoskivan 2 for 2. Aki Takase, pianist och kompositör, har spelat med musiker som Rudi Mahall, Alexander von Schlippenbach, Maria João, Silke Eberhard. Han Bennink, trummor, har spelat med Don cherry, Lee Konitz, Eric Dolphy och regelbundet samarbetar bland annat Misha Mengelberg och Peter Brötzmann.
  Aki Takase - piano
  Han Bennink - trummor

  HELLO LOULI är ett band bestående av Heloise Divilly (FR, Reunion islands) som komponerar musiken för Hello Louli och spelar trummor. Hon är aktiv på improscenen i Frankrike med grupper som Roundstone och Kaskavel mfl. och är med jämna mellanrum med i olika musikaliska sammanhang i Europa. Karoline Wallace (NO) är en de finaste nya sångerskorna i Skandinavien just nu, bosatt lite här och var, och har bla. banden Molecules och trion Lekerommet. Johan Graden (SE) spelar piano och har nyligen släppt det hyllade albumet "Olägenheter". Spelar ständigt med musiker som Per Texas Johansson, Torbjörn Zetterberg, Nils Berg mfl. Gitarristen Kasper Agnas (SE) vann förra året en av världens mest prestigefyllda tävlingar för improviserande musiker "Montreux Jazz Electric Guitar Competition" i Schweiz och hyllades av jurymedlemmen Wolfgang Muthspiel som en av de nästkommande gitarrstjärnorna."
  Heloise Divilly - trummor
  Karoline Wallace - röst
  Kasper Agnas - gitarr
  Johan Graden - piano

  Biljettpris: 100:- 50:- impramedlem/student/arbetslös