Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • mån
  30
  nov
  2015
  mån
  07
  dec
  2015

  BÄTTRE SCEN än ALDRIG

  Måndagar 19.00

  bästa profilen

  MEMOARER FÖR SCENBRUK  av och med
  PETER dansdoktorn KLEINWICHS – 50 år på/bakom scenen

  Spanskt, franskt, sång, dans, tankar, texter, trams med mera...
  Piano och dragspel: Bjarne  Löwdin
  Gästartist: Operasångartrio  DIVINE
  Femtio år på scenen och ändå bör jag presentera vem jag är. Kan man bättre beskriva dansares verklighet, hur många dansare känner man till, i Sverige så väl som globalt? Vi verkar i det fördolda, men vi finns och älskar det vi gör.
  Jag har gjort ”allt” inom showbizz, inte minst på TeaterStudio Lederman som blivit något av ”hemmascen” för mig. För något år sedan gav jag där Kabaré Resumé, tänkte mig den som tack och adjö. Men dels blev det så tomt och trist och dels har saker och ting förändrats och tillkommit, så nu tar jag en runda till, som sagt memoarer för scenbruk.

  FullSizeRender

  Gästartist: Operasångtrion DIVINE
  Sånggruppen Divine är tre etablerade, strålande vackra operasångerskor som man ser på de stora scenerna, så väl som i TV. År 2013 producerade och sjöng Divine på den TV-sända Nobelbanketten i Stadshuset. Jag älskar klassisk musik och opera. ”-Ja, gärna”, svarade de på min fråga om de ville förgylla min show. Hurra, sa ja´. Kom och lyss så förstår ni varför.

  Biljettpris: 200:-