Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

Event Information:

 • sön
  07
  okt
  2018

  "BLÄCK"

  Söndag kl 15.00

  dubbelbild Bläckfrån Brel till Bellman
  CAMILLA RINGQUIST
  MARTIN TODE
  Pianist ELIAS RINGQUIST 

  CAMILLA RINGQUIST har de senaste åren gjort stor succé med sina föreställningar ”Mon Amour Bleu”- en hyllning till Edith Piaf, ”Historien om Camille Claudel”, ”Jane Avril och Oda Krohg - två liv”och ”Paris Midi, Paris Nuit”, som spelats på en rad scener. Hon har fått fantastiska lovord för sina tolkningar av Piaf, Brel, Barbara, Ferré, Bécaud och egna sånger på franska. Camilla har även framträtt flera gånger i Paris. Denna gång bjuder hon på chanson på franska och svenska i ett möte med vissångaren MARTIN TODE.
  Vid flygeln ELIAS RINGQUIST.

  MARTIN TODE är visförfattare och trubadur och har ägnat sig åt visan hela sitt liv. Vid sidan av sitt eget skrivande är han starkt engagerad i Cornelissällskapet, där han för en förnyelseprocess och verkar för visans bästa. På scenen tolkar Martin storheter som Bellman och Cornelis och många fler. Martins egna visor står stadigt i texterna med lekfullt språk, högt tempo, humor och allvar.

  Biljettpris 240:-
  Två akter om ca 40 min