Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

 • mån
  24
  jan
  2022
  tis
  25
  okt
  2022
  Läget är oförändrat men hoppfullt.
  Tusen, tusen tack till alla Er, vår publik, som bidragit i stort och smått.
  Det har hjälpt oss att klara detta. Vi står nu i startblocken, stärkta efter detta sparsamma år, vi är redo och fulla av kraft och ser framemot 2022.
  Vi planerar nu för fullt programmet för våren och hösten nästa år. Av förklarliga själ är inget helt klart ännu, men där är mycket spännande evenemang på gång.
  Vår förra hyresvärd, BRF Liljan, på Gästrikegatan 13 har under 2020 tidigarelagt en redan planerad större renovering av deras gård, vårt tak över stora scenen. De beräknar vara klar där i april 2021. Vi får se hur deras tidplan håller. Under tiden fortsätter vårt redan påbörjade arbete med att titta på andra lokaler. När man som vi sett TeaterStudio Ledermans nu tomma lokal är vi helt övertygade om att vi kommer kunna skapa samma unika stämning nästan varsomhelst.
  Vi har alltså i glädje tömt lokalen på allt vårt, det som kännetecknar den Ledermanska andan. Vi har magasinerat all teknik, gradänger, stolar, flygel, piano, trummor och annat. Även den speciella inredningen med gamla fina möbler och mattor och inte minst de legendariska väggarna med speglarna i rummet på lilla scenen.
  Ta hand om er, håll ut, håll avstånd, och väl mött nästa år!
  Vi tar tacksamt emot bidrag, stora som små. I detta läge hjälper varje liten bäck.
  GÅVA Märkt ”GÅVA”
  PRESENTKORT-JULKLAPP  Märkt ”PRESENTKORT” Uppge namn och adress och vi skickar det på posten.
  OBS! För att vi ska hinna leverera innan julafton behöver vi dina uppgifter och inbetalning senast den 21/12 2020
  STÖDMEDLEMSKAP Stödmedlem, märkt ”STÖDMEDLEM” (Som stödmedlem stärker du vårt arbete och får även 20% rabatt på ordinarie pris. Stödmedlem 2021 Gäller för två personer och höst och vårsäsong. Från 500:- och uppåt efter förmåga.)
   
  SWISH 0708690987 Lederman
  NORDEA PG 4385312-6 TeaterStudio Lederman
  Hoppfulla hälsningar önskar TeaterStudio Lederman – Vi fyller 30 år I år!
  …Ju mer jag ger, desto mer får jag tillbaka.
  Shakespeare /Romeo och Julia/
  2022...
  Tipsa gärna dina vänner om vårt nyhetsbrev som endast kommer 1 gång per månad.
  Det är bara att skicka ett mail till info@teaterlederman.com och be om nyhetsbrev.
  Om ni INTE vill ha fler mail från TeaterStudio Lederman är det hur lätt som helst att avboka dettta allra längst ner i detta mail.
  Håll utkik på
  www.teaterlederman.com  gå in och gilla/följ oss på Face Book, kolla in minnen från förr där vi öppnar en ny lucka varjedag på www.facebook.com/TeaterLederman
  Stödmedlemskap
  Genom insättning av valfritt belopp, dock minst 500:- och uppåt efter förmåga på pg. 438 53 12-6 TeaterStudio Lederman blir Du stödmedlem och stärker vårt arbete. Du får upp till 20% rabatt till våra föreställningar.
  Stödmedlemskapet gäller hela 2021 för två personer. Kom ihåg att uppge ditt namn och skriv Stödis 2021 på inbetalningen. Förra året slog vi alla tidigare rekord i antalet medlemmar.
  På vår hemsida kommer du kunna se vårt kommande program så fort det är klart.

  Med vänliga hälsningar
  TeaterStudio Lederman
  Biljett & information 08-30 30 94
  info@teaterlederman.com
  www.teaterlederman.com