Föreställningar

För att boka biljett, skicka ett mail till info@teaterlederman.com eller ring 08-303094. Var god ange föreställning, datum, antal biljetter, namn, telefon, ev. e-mailadress samt ev. rabatt. Ange även om du har speciella önskemål på grund av hörsel- eller synnedsättning, rullstol mm.

Maila oss: info@teaterlederman.com
Ring oss: 08-303094

 • lör
  11
  jan
  2020
  Lördag kl. 19.30

  AB - Lederman - 2019 - i kvadrat Texter 2_485
  Alltid Bröder återvänder till Lederman för tredje året i rad. ”Brorsorna” är alltid på väg någonstans.
  Alltid Bröder, är orkestern som kom till lite av en slump, via en räcka tillfälligheter, bröllop och gemensamma bekanta. Samt av ”kärlek vid första ögonkastet”. Orkestern har musicerat, komponerat, utvecklats och svetsats samman under 5 år nu.
  Tillsammans har Alltid Bröder hittat och utvecklat sitt egna sound och anslag. Uttryck och melodier springer så klart ur erfarenheter alla Bröder burit med sig in i bandet. Bandmedlemmarna kommer alla från olika bakgrunder med varierande erfarenheter och musikstilar i bagaget.
  Tre av gruppmedlemmarna har ca. 40 års erfarenhet tillsammans i fler konstellationer, vilket givit en trygg tajthet att bygga på. Adderat med leadguitar sprunget ur en omskolad bassist med 25-årig historia från poprock och fusion blir det en bred grund att stå. Tillsammans med en ”debutant” i sammanhanget som bidrar med, lyrik, visor och låtar som samlats i byrålådan under drygt 30-års tid blir receptet fulländat.
  Lyrik och känsla kommer ur en livstids insupande och drömmar kring, Dylan, Springsteen, Van Morrison, Lundell, Lemarc, Scocco, Elkvarn, Vinnerbäck, Sven-Ingvars och ”likasinnade” samt såklart Taube och Mäster Cees. I kombination med allas musikaliska ryggsäck och historik har resulterat i vispop med en hel del countryvibbar.
  Alltid Bröder består av:
  Birger Edlund – Kapellmästare, bas och körer
  Hans Rolin – Slagverk
  Tomas Olsson – Klaviatur
  Lelle Svensson – Gitarrer, mandolin och körer
  Johan Flink Karlström – Sång, akustisk gitarr, och munspel
  Alltid Bröder på FB
  Biljettpris 200:-

 • lör
  18
  jan
  2020
  Lördag kl. 19.00

  Slutsålt igen! Men det går att sätta upp sig på väntelista!

  Anne Kalmering & Stahlhammer Klezmer Classic - Folderomslag Gruppbild med himmel, text och namn Foto Karl Gabor
  Suggestivt, vackert, vemodigt och gripande med musiker i världsklass

  Anne Kalmering & Stahlhammer Klezmer Classic har roat och berört publik från slott till koja runtom i landet. Nu släpper de albumet Vayter där de för vidare judiska folksånger och musik i ashkenazisk och sefardisk tradition.

  Anne Kalmerings röst liknar ingen annan. Hennes varma, humoristiska och själfulla tolkningar av sånger på jiddisch och ladino har gjort henne till en centralgestalt av det judisk-svenska kulturarvet. Tillsammans med kritikerrosade Stahlhammer Klezmer Classic släpper hon nu albumet - Vayter. Detta är deras gemensamma skivdebut trots år av framträdanden på festivaler, i radio och TV, på museer, skolor, i riksdagen och på många andra scener.

  Albumet visar klezmermusikens bredd – judisk folkmusik möter kammarmusik och cabaret i suggestiva och lekfulla arrangemang. Musiken minner om en kultur som var nära att förintas men trots allt lever vidare. Instrumenteringen är klassisk för sin genre – sång, fiol, dragspel och cello – men uttrycket mångfacetterat

  Stahlhammer Klezmer Classic är sprungen ur Stahlhammer Klezmer Orchestra som verkade i Polen 1920-1939 med violinisten Semmy Stahlhammers farfar, farbröder och vänner. Under andra världskriget sändes musikerna till getton och utrotningsläger tillsammans med de andra judarna i staden. Nu för Semmy familjetraditionen vidare med nya gruppmedlemmar.

  2018 släppte Stahlhammer Klezmer Classic albumet "In Memory" som fått lysande recensioner och nu kommer alltså albumet Vayter med sångerskan och skådespelerskan Anne Kalmering.

  Vayter – ”vidare, framåt” på jiddisch, är en hyllning till alla de som vandrat före med sina sånger och sin musik.

  Några pressröster
  ”Klezmermusik med själ och känsla /.../ en konstmusikalisk touch med musiker på högsta nivå. Men denna är parad med en själfullhet och känsla för ursprunget som gör att begreppet klezmer här får en djupare och nästan andlig dimension.”Östgöta Correspondenten 2009

  ”… judiska folksånger i sefardisk och ashkenazisk tradition, färgstarkt och personligt tolkade av Anne Kalmering & Stahlhammer”
  Svenska Dagbladet 2014

  ”Kalmering präglar sångerna med sin varma, rökiga röst. Sorgset, lekfullt, starkt.”
  Magnus Säll, Dagens Nyheter 2019

  Anne Kalmering – sång
  Semmy Stahlhammer – fiol
  Miriam Oldenburg – dragspel
  Isabel Blommé – cello
  Pressansvarig
  Christina Glaeser
  https://www.lira.se/berattelserna-i-centrum-for-livskraftig-klezmer/
  Skivbolag
  Kakafon Records
  kakafon.com

  Releasekonsert
  Biljettpris: 200:- (studerande/pensionär 170:-)
  Ungdom under 18 år 100:-
  Skivan säljs till specialprecis under kvällen.

 • tor
  23
  jan
  2020
  Torsdag kl. 19.00

  Martensson porträtt - liten"Sveriges ende pianist som spelat på Broadway, Carnegie Hall och i FN-huset, och har samma initialer som
  Marilyn Monroe!"
  "Att få folk att skratta högt och samtidigt blända dem med musikalisk virtuositet var vad Magnus Mårtenssons gjorde med kvällens framträdande. Cabaret News, New York
  Möt konsertpianisten och komikern Magnus Mårtensson i en strålande ny föreställning som gjort succé i USA och Kanada. Han har uppträtt inför FN, på välkända komediklubben Carolines on Broadway, samt i amerikansk TV.
  Efter att ha varit verksam som dirigent och med hundratals konserter och flertalet CD-inspelningar bakom sig, råkade Magnus Mårtensson halka in på komikerbanan under en konsert i New York som råkade bli rolig. Efter detta har han på ett unikt sätt kombinerat gammal och ny pianomusik med komedi. Som entertainer har Magnus framträtt bl.a. i New York, Los Angeles, Las Vegas, Stockholm, Chicago, Mora, Boston, Ystad, Vancouver, San Francisco, Toronto, Minneapolis, samt Burträsk.
  Biljettpris 200:-
  MAESTROMARTENSSON.COM

 • lör
  25
  jan
  2020
  sön
  26
  jan
  2020
  Lördag kl. 14.00 söndag kl. 14.00

  Tack vare publiktrycket kommer "Har Du Träffat Hitler?" tillbaka… 25 & 26/1 2020 kl. 14.00

  46492120_2221291441216821_4920205321869197312_n

  Jovan Rajs är professor emeritus i rättsmedicin.
  Han är ett av de sista överlevande vittnena till Förintelsen.
  Jovan står själv på scenen, som åttaårig pojke. Han gestaltar sina minnen; de livgivande stunderna fyllda av musik och sång, sammanvävda med ögonblick som betydde död för oräkneliga människor omkring honom.
  Tre saker räddade en åttaårig pojke ur nazismens grepp:
  Namnet - Han förlorade aldrig sitt namn, Jovan, han blev aldrig ett nummer.
  Skolan - I gettot och i lägren fanns vuxna som, hur svårt livet än var, hittade kraft att organisera skola för barnen.
  Musiken - Ur musiken hämtade han sina emotionella rötter.
  Föreställningen är fylld av musik och sånger på serbiska, ungerska, jiddisch, hebreiska och tyska. Sångerna, som en gång hjälpte Jovan att överleva, försvinner liksom minnet av det som hände om vi inte hjälper dem att leva vidare. Förintelsen är en mänsklig erfarenhet som kan lära oss hur man inte blir förintad.
  Med tanke på debatten kring människans identitet i dagens värld är detta en viktig föreställning.
  På scenen: Jovan Rajs, Katarina Hellgren, Kim Rhedin Hüttner, Jan Simonsson och Dina Rajs. Regi: Jurij Lederman
  Biljettpris 250:- (studerande/pensionär 180:-) Under 18 år 100:-

 • ons
  29
  jan
  2020
  Onsdag kl. 18-21

  Islamismen_i_Sverige_Fram-litenBoken “Islamismen i Sverige – Muslimska Brödraskapet”  av Johan Westerholm är nu äntligen klar.
  Boken presenteras av Johan Westerholm i samtal med Aron Flam, författare av ”Det här är en svensk tiger”
  Presentationen pågår i en dryg timme, före och efter kan publiken mingla i caféet.
  Boken Islamismen i Sverige Muslimska Brödraskapet” är inte en bok om islam utan en bok om den politiska uttolkningen av islam, islamism. Islam och islamism är inte samma sak. Alla muslimer är inte islamister och alla islamister är inte jihadister. Men alla jihadister är islamister i någon utsträckning och alla islamister är muslimer.
  Islamismen är en religiös form av fascism med kopplingar och personunioner med dels nazismen men även kommunismen under sin utveckling. Den största islamistiska rörelsen är den globala nätverksorganisationen Muslimska brödraskapet.
  Trots att den bara stöds av en liten minoritet av världens muslimer har Muslimska brödraskapet genom sin goda organisationsförmåga lyckats måla upp en bild av att man företräder alla muslimer. Men sanningen är en annan, Muslimska brödraskapet stöds endast av cirka sju procent av svenska muslimer.
  I denna bok, som ytterst baseras på Muslimska Brödraskapets egen dokumentation samt egna uttalanden och ageranden ges en god bild av hur nätverksorganisationen Brödraskapet arbetar i Sverige. Inte bara hur, utan även hur Brödraskapet har positionerat sig i allt från regeringskansliet och statliga myndigheter samt lärosäten ner till hur de våldsbejakande miljöerna flyter ihop med Brödraskapet i det svenska föreningslivet.
  Boken innehåller även tidigare icke publicerat, helt avgörande, material från Brödraskapets själva. Både från internationella arkiv men även från Sverige. Med ny kunskap blir det tydligt hur nära Brödraskapet står våldsbejakande salafister som de imamer som nu regeringen beslutat att utvisa eftersom de är ett hot mot rikets säkerhet.
  Entré och bok: 220 kronor
  Önskas fler exemplar finns det att köpa av författaren direkt på plats.

 • ons
  19
  feb
  2020
  tor
  20
  feb
  2020
  Onsdag 19/2 och torsdag 20/2 kl. 17.45 och kl. 20.15

  b3ew_aristoshamlitenTotalt 4 konserter med med Världsstjärnan Aristo Sham – piano.
  Kammaren startar den 19 och 20 februari kl. 17.45 och kl. 20.15 med Världsstjärnan Aristo Sham – piano.
  Vi har alltså även i vår lokal denna kammarmusikserie. Den är i abonnemangsform och vi kan nu här erbjuda er, våra gäster en provapåperiod för halva priset - 50%. 520kr för sex konserter under 2020.
  Gäller endast dem som inte tidigare har haft abonnemang på Kammaren. Mer info om detta och hur man anmäler sig finner du på www.kammaren.com
  För att få rabatten skall ni uppge kod; Lederman.
  Ni kan också gå en enstaka gånger, 220 kr i dörren som bokas genom TeaterStudio Lederman.

 • lör
  22
  feb
  2020
  Lördag kl.19:00

  Xin5Harry Martinsons mest kända rymdepos berättas på ett något annorlunda sätt av Xinombra. En musikföreställning med inslag av performance, bildprojektioner och monologer.
  Den experimentella musiken och texternas undergångstema kompletterar varandra på ett spännande sätt. Xinombra tar ut svängarna med den klassiska texten och skapar en tryckvåg av poesi och musik.
  Musiken och scenuttrycket strävar åt mörkt, suggestivt och industriellt med influenser från postpunk, industrirock och dark ambient. Xinombra lyfter medvetet fram svärtan i sina tolkningar.
  Text: Harry Martinson
  Musik: Ronny Rasmusson / Peter Endahl / Erik Olsson
  På scenen: Björn Nyberg, Johan Nordström, Ronny Rasmusson, Erik Olsson, Peter Endahl.
  Bildprojektioner: Ronny Rasmusson
  Published by COMEDIA Music Publishing / Misty Music
  En existentiell hemlöshet, vilse, var är vi säg? Varifrån kommer vi? Vet någon? Ingen.”
  Harry Martinson
  Biljettpris: 150kr. (Pensionär/student 120kr.)
  Ungdom under 18 år 100kr.

 • lör
  07
  mar
  2020
  Lördag kl. 19.00

  emie2 litenMalin Wättring litenMarilyn-Mazur,-photo-by-Nicola-Fasano-kl liten
  Stockholm Women´s International Jazz Festival är tillbaka! Den andra utgåva av festivalen presenterar några av dom kreativa kvinnliga kompositörererna inom modern internationell jazz.
  2020´s program med musiker från olika länder (Japan, Kanada, Danmark, Sverige) de har tidigare spelat med varandra i olika konstellationer.
  Sisterhood, connection och friendship är den tre nyckelord som karakterisera den här kvinnojazzfestivalen.
  Vi är även connected overseas med Festi Rimouski i Kanada där The Splendor (svensk jazzband) ska spela där i september.
  Biljetter och mingel från kl. 18.00
  Program:
  19:00
  Malin Wättring 4 med gäst Lisbeth Diers (Sverige/Japan/Danmark)
  Med gäst Lisbeth Diers
  Malin Wättring: tenor och sopran sax
  William Soovik: trummor
  Donovon von Martens: kontrabas
  Naoko Sakata: piano
  Lisbeth Diers: slagverk
  20:00 Emie R Roussel trio (Kanada, Québec)
  Emie R Roussel: piano
  Nicolas Bédard: bass
  Dominic Cloutier: trummor
  21:00 Marilyn Mazur trio (Danmark/Sverige/Japan)
  Marilyn Mazur: Trummor, Slagverk
  Josefine Cronholm: Vocal
  Makiko Hirabayashi: Piano
  22:00 Musik i foajén
  Biljetter:
  Förköp:
  Ordinarie pris: 200:-

  Studerande/Pensionär: 180:-
  I Grupp (min 6 pers): 150:- st
  På dörren:
  Ordinarie pris: 250:-

  Studerande / Pensionär: 200:-

 • lör
  14
  mar
  2020
  Lördag kl. 13.00

  _MG_8349
  VARMT VÄLKOMNA! FÅTAL PLATSER KVAR.
  ”Ahh Surprise!” öppnar en värld där trolleri och clowning blandas till en magisk historia.
  Leif Olberius och Gay Lundin är två mångsidiga artister med en bakgrund inom teater, varieté och cirkus. Med hjälp av skådespeleri, clowning och trolleri skapar de magiska föreställningar där allting hänger ihop.
  En liten kanin försvinner just som föreställningen börjar. I jakten på den lilla kaninen råkar de
  ut för ormar som försvinner och dyker upp, trollstavar som gör allt utom det de ska, bord, stolar och ketchupflaskor som börjar leva sitt eget liv.
  Målgrupp: barn och familjeföreställning
  Längd: 45 minuter
  Medverkande: Leif Olberius och Gay Lundin
  Biljettpris: Vuxna 150:- Barn 100:-

 • lör
  14
  mar
  2020
  Lördag kl. 19.00

  FÖRESTÄLLNINGEN FRAMFLYTTAD. NYTT DATUM KOMMER.

  Aloft Quartet Teaterstudio Lederman 2Hjärtligt välkomna till releasekonsert med den skandinaviska jazzkvartetten Aloft Quartet. Gruppen formades 2016 och består av unga musiker från Danmark, Sverige och Norge. I Januari 2018 utgav de sitt debutalbum «First Year» på AMP Music & Records. Albumet fick fina recensioner och i Oktober samma år utsågs Aloft Quartet till ”Årets nya jazznamn” av Danish Music Awards Jazz.
  De har de senaste åren varit på flertalet turnéer runtom i Skandinavien och Europa och har fått stark respons och renommé för deras dynamiskt livliga och emotionellt gripande musik.
  Den 14:e Mars intar Aloft Quartet Teaterstudio Lederman som en del av deras releaseturné där det kommer bjudas på musik från den nya skivan samt rykande färskt material som ännu inte sett dagens ljus.
  Bandmedlemmar:
  Simon Balvig (DK) - saxofon
  Rasmus Sørensen (DK) - piano
  Jon Henriksson (SE) - kontrabas
  Amund Kleppan (NO) - trummor
  Biljettpris: 150:- (studerande/pensionär 100:-)
  Skivor kommer att säljas till exklusiva priser under kvällen.

 • fre
  20
  mar
  2020
  Fredag kl. 18.00

  Välkommen den som vill och konserten Livestreamas för den som behöver stanna hemma.

  Amaral Hellqvist-Jacob Blickenstaff, NYC Times-web
  Vårens stora musikfest är tillbaka. Fascineras och förtrollas av virtuosa solister, nyskapande kammarmusik och energifylld konstmusik.
  Svensk Musikvår är festivalen som har etablerat sig som en unik, årlig manifestation för den samtida musiken. Festivalen intar några av Stockholms främsta musikscener och bjuder på konserter och seminarier med några av landets mest framstående ensembler, solister och dirigenter. Fredagen den 20 mars äger Svensk Musikvår rum på TeaterStudio Lederman, en av festivalens verkliga favoritscener, och bjuder på en helkväll med start redan kl. 18.00. Läs mer på svenskmusikvar.se

  Svävningar kl 18.00 -UTGÅR https://svenskmusikvar.se/konsert/svavningar

  Disobediences of Sound kl 19.30
  LIVESTREAMAS https://www.svenskmusikvar.se/video-2020
  Köp gärna biljett ändå för att stödja oss ekonomiskt i denna svåra stund.
  https://svenskmusikvar.se/konsert/disobediences-sound
  Trio Soli med Kammarensemblen 20.45 LIVESTREAMAS https://www.svenskmusikvar.se/video-2020
  Köp gärna biljett ändå för att stödja oss ekonomiskt i denna svåra stund.
  https://www.svenskmusikvar.se/konsert/trio-soli-med-kammarensemblen
  https://www.facebook.com/events/643848033097730/
  https://www.facebook.com/events/1292671887788679/
  https://www.facebook.com/events/533235523961152/
  Biljettpris 100:- kan bokas via mail teater.lederman@tele2.se Köp gärna biljett ändå för att stödja oss ekonomiskt i denna svåra stund.
  Varmt välkomna

 • lör
  21
  mar
  2020
  Lördag kl. 19.00

  FRAMFLYTTAT, NYTT DATUM KOMMER!

  bilden_enadst
  SMK  Storband spelar till dans på TeaterStudio Lederman
  Kom och dansa och umgås eller bara lyssna!
  Servering med kalla och varma drycker och lättare förtäring (Stockholms Melodikrubb)
  Entré 150:-  Välkomna!

   

   

 • sön
  22
  mar
  2020
  Söndag kl. 17.00

  FRAMFLYTTAT, NYTT DATUM KOMMER!

  Dominika med band litenEfter förra årets mycket uppskattade konsert med Dominika Depczyk hälsar vi välkomna till en ny. Den här gången blir det framför allt låtar av två giganter inom filmmusiken, Michel Legrand och Burt Bacharach. Dessutom några låtar skrivna gemensamt av Dominika Depczyk och kvällens kapellmästare Witold Robotycki.
  Dominika Depczyk är en sångerska med breda musikaliska intressen och en repertoar som rör sig kring genrer som smooth jazz och mainstreamjazz. Med sin spännande sångröst gör hon intressanta tolkningar av sångerna. Dominika Depczyk har examen i sång från musikgymnasiet i Warszawa. Hon har skrivit några sångtexter som hon framför på konserten. I många år har hon samarbetat med pianisten, kompositören och arrangören Witold Robotycki och basisten  Janusz Słotwiński.
  På scen:
  Dominika Depczyk – sång
  Witold Robotycki – piano
  Janusz Słotwiński – bas
  Tomas Brockland – gitarr
  Filip Kolasiński – saxofon
  Dessutom en särskild gäst från Polen:
  Stefan Błaszczyński – slagverk, flöjt
  Stefan Błaszczyński – Virtuos på flöjt och slagverk, medlem i gruppen Brathanki och kabarén Loch Camelot. Tidigare har han samarbetat med den legendariska Krakówkabarén Piwnica pod Baranami. Han är grundare och chef för Piwnica świętego Norberta i Kraków, en grupp som gör konserter med musik och poesi.
  Manus och regi: Dana Rechowicz
  Foto: Bogusław Rawiński
  Konserten arrangeras i samarbete med Polska institutet.
  Biljetter: 230 kr

 • lör
  18
  apr
  2020
  tor
  31
  dec
  2020

  StorA SCENEN mysTusen, tusen tack till alla som bidragit i stort och smått.
  Det har hjälpt oss en bit på vägen i vårt brobygge.
  Läget är fortfarande allvarligt och teaterns horisont är ännu höljt i dunkel. Det har dock hänt en hel del sen sist.
  Vår hyresvärd, BRF Liljan, har under 2020 tidigarelagt en redan planerad större renovering av deras gård, vårt tak över stora scenen. Detta tar minst 8 månader och vi ser oss själva som lyckliga att detta händer just nu under detta svåra COVID-19-år 2020.
  Vi har alltså i glädje tömt lokalen på allt vårt, det som kännetecknar den Ledermanska andan. Vi har magasinerat all teknik, gradänger, stolar, flygel, piano, trummor och annat. Även den speciella inredningen med gamla fina möbler och mattor och inte minst de legendariska väggarna med speglarna i rummet på lilla scenen.
  Vi planerar nu för fullt programmet för våren 2021 och framåt.
  Med detta mycket kritiska läge både bakom och framför oss ser vi fram emot 2021. Vi fortsätter vårt redan påbörjade arbete med att titta på andra lokaler som vi vet kommer bli perfekt för oss och Er vår publik.
  När man som vi sett TeaterStudio Ledermans nu tomma lokal är vi helt övertygade om att vi kommer kunna skapa samma unika stämning nästan varsomhelst.
  Vi tar tacksamt emot bidrag, stora som små.
  GÅVA Märkt ”GÅVA”
  PRESENTKORT Märkt ”PRESENTKORT” Uppge namn och adress och vi skickar det på posten.
  STÖDMEDLEMSKAP Märkt ”STÖDMEDLEM” (Som stödmedlem stärker du vårt arbete och får även 20% rabatt på ordinarie pris. Stödmedlem för hela 2021 Gäller för två personer. Från 500:- och uppåt efter förmåga.)

  SWISH 0708690987 Lederman
  NORDEA PG 4385312-6 TeaterStudio Lederman

  Hoppfulla hälsningar önskar TeaterStudio Lederman – Vi fyller 30 år i år!
  …Ju mer jag ger, desto mer får jag tillbaka.
  Shakespeare /Romeo och Julia/

  Be gärna om vårt nyhetsbrev som endast kommer en gång per månad.
  Det är bara att skicka ett mail till teater.lederman@tele2.se och be om nyhetsbrev.

  Stödmedlemskap
  Genom insättning av valfritt belopp, dock minst 500:- och uppåt efter förmåga på pg. 438 53 12-6 TeaterStudio Lederman blir Du stödmedlem och stärker vårt arbete. Du får upp till 20% rabatt till våra föreställningar.
  Stödmedlemskapet gäller hela 2021 för två personer. Kom ihåg att uppge ditt namn och skriv Stödis 2021 på inbetalningen.

  Med vänliga hälsningar
  Dennis Fryklund, producent
  TeaterStudio Lederman

  Biljett & information 08-30 30 94
  teater.lederman@tele2.se
  www.teaterlederman.com

   

 • lör
  18
  apr
  2020
  Lördag kl. 19.00

  FRAMFLYTTAD TILL HÖSTEN. NYTT DATUM KOMMER.

  kainoabel-teaterlederman-poster kopieraRelease på Teaterstudio Lederman
  KAINOABEL tar över Teaterstudio Lederman en kväll för att fira vårens singelsläpp. KAINOABEL gör alternativ popmusik som fungerar som ett alkoholromantiserande, både peppigt och melankoliskt, soundtrack för din resa hem från krogen. Melodierna är ljuva och naiva. Musiken är lekfull och ekvilibristisk med texter som för tankarna till både Ola Magnell och bob hund. Detta kommer bli en intim, svettig och urmysig konsert som bara missas av idioter som inte vet sitt eget bästa.
  Insläpp: kl 19.00
  På scen: 20.00
  Biljettpris: 150 kr